Szeretek olvasni. Azt hiszem, ezzel nagyon sokan vagyunk így.

Nem egy hagyományos könyves blogot szeretnék létrehozni, hiszen abból már van elég (bár úgy gondolom, könyvekkel kapcsolatos témákból sosem elég).

Természetesen fogok véleményeket, kisebb elemzéseket írni a könyvekről, amelyeket olvasok, de elsősorban olyan oldalt szeretnék létrehozni, ami nem csak könyvleírásokról szól.

Újdonságokról, olyan új információkról könyv és olvasás témában, amelyekre én is, mint olvasó, felkapnám a fejem és továbbolvasnék.

Szeretnék nagy hangsúlyt fektetni a klasszikusokra, méltatlanul feledésbe merült nagyszerű regényekre, amelyeket talán nem annyira "szokás" manapság olvasni.

Valljuk be, nagyon sokan a könyvesboltok és online webshopok toplistáiból és újdonságaiból szemezgetünk sokszor, amivel természetesen nincs is baj. Én magam is sokszor ezt teszem.

Azonban úgy gondolom, rengeteg olyan regény íródott a múltban is, ami figyelmet érdemel akkor is, ha nem kapható új, csillogó kiadásban. Ennek ellenére gyönyörű régi kiadású könyveket is szeretnék majd bemutatni Nektek, tartalommal együtt.

Természetesen lesz szó kortárs irodalomról, új könyvekről is.

Ajánlom Nektek a blogomat sok szeretettel. :)

Kövessetek facebookon és instagramon is: https://www.facebook.com/Könyvbirodalom-503459226845705

https://www.instagram.com/angikonyvbirodalma